Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات مدیره و معاون اعتباری و بانکداری شرکتی بانک ملی ایران که امروز به مناسبت گرامیداشت دهه فجر با حضور در مرکز ارتباط مردمی به صورت مستقیم و برخط با مشتریان ارتباط داشت، درباره پرداخت تسهیلات کرونایی بانک گفت: بانک در پرداخت این تسهیلات مشکلی ندارد و تا پایان دی ماه 123 هزار و 260 فقره از این تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، فرید موسوی که امروز به همراه محمدرضا محمود پناه رییس اداره کل اعتبارات و عباس پیروزی رییس اداره کل بررسی طرح ها به صورت تلفنی و برخط پاسخگوی سوالات مشتریان بود، با بیان اینکه بیشتر مباحث طرح شده امروز درخصوص تسهیلات کرونایی بود، اظهار کرد: وثایق و ساز و کارهای پرداخت تسهیلات کرونایی تعریف و به همه واحدها ابلاغ شده است.

وی ضمن قدردانی از زحمات همکاران شعب در سراسر کشور تصریح کرد: لازم است یاد و خاطره همکارانی را که طی مدت اخیر در اثر بیماری کرونا از دست داده ایم، گرامی بداریم. ضمن اینکه از همه عزیزان تقاضا دارم درخصوص تسهیلات کرونایی قوانین، مقررات و بخشنامه ها را رعایت کنند.

موسوی بیان کرد: از همه همکارانم که در اقصی نقاط کشور در ارکان مختلف در تلاش هستند تا خدمات بی منتی را در حوزه تسهیلات و اعتبارات به هموطنان مان ارایه کنند، قدردانی می کنم. از همه مشتریان گرامی نیز انتظار می رود محدودیت های همکاران ما را در مراجعات خود مدنظر قرار دهند.

عضو هیات مدیره و معاون اعتباری و بانکداری شرکتی بانک ملی ایران ادامه داد: ما مجری قانون هستیم و باید محدودیت ها، الزامات و آیین نامه ها را رعایت کنیم. اینطور نیست که تنها تسهیلاتی را پرداخت کنیم بلکه در کنار مشتریان عزیزمان هستیم تا آرزوهای آنها را عینیت ببخشیم. از طرفی در تلاش هستیم تا در یک فضای دوستانه و متعهدانه خدمات بی منتی را ارایه دهیم و امیدواریم که مشتریان تجربه خوبی از همکاری با بانک ملی ایران در حوزه تسهیلات داشته باشند.

وی اضافه کرد: از مجموع معرفی شدگان برای دریافت تسهیلات کرونایی، بخش قابل توجهی پرداخت شده است و باقی موارد یا در حال تکمیل پرونده هستند و یا اینکه برخی از معرفی شدگان از دریافت تسهیلات منصرف شده و دیگر به بانک مراجعه نکرده اند.

موسوی با بیان اینکه بخش دیگر سوالات درخصوص کارت های اعتباری بود، عنوان کرد: بانک ها موظف هستند تمام تسهیلات خرد را در قالب کارت اعتباری پرداخت کنند و بانک ملی ایران هم با تشکیل شرکت پیشگامان سعی کرد این موضوع را به صورت نظام مند پیگیری کند.

وی با تاکید بر اینکه هنوز فرهنگ استفاده از کارت اعتباری در جامعه ما شکل نگرفته است، گفت: این کارت ها در هر درگاه پرداختی سریعا به ریال تبدیل می شوند و چون فرهنگ استفاده از این کارت ها نیست بنابراین فکر می کنم عملا کارت اعتباری نتوانسته به اهداف اولیه خود برسد. از طرفی همه نیازهای خرد جامعه از طریق کارت اعتباری قابل پوشش نیستند.

این عضو هیات مدیره و هیات عامل بانک تاکید کرد: باید برنامه ریزی دقیق تری در این خصوص انجام شود ولی بانک ملی ایران حسب الزامات قانونی خود در تلاش است موارد قانونی را رعایت کند و غالب تسهیلات خرد ما به صورت کارت اعتباری در حال پرداخت است.

همچنین لیلا صدر رییس اداره کل مشارکت ها و توسعه شبکه بین الملل بانک و مهدی پاشازاده رییس اداره کل خارجه نیز امروز پاسخگوی سوالات ارزی و روابط کارگزاران، ضمانت نامه های ارزی و... مشتریان بودند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک ملی پول نیوز کرونا تسهیلات کارت اعتباری تسهیلات کرونایی بانک ملی ایران رییس اداره کل کارت اعتباری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۴۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از نیمه‌تمام بودن ۲۷۰ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در سی‌سخت خبر داد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبار یه این واحدها هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن به متقاضیان افزود: بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل استان معرفی شد که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید این‌گونه باشد.

روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانک‌ها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد می‌شود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.

کد خبر 750009

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد